Četvrtak, 21 Rujan, 2017

Teletina u limunovom soku


Sastojci:

-  80 dkg teletine
- 20 dkg slanine narezane na tanke listiće
-  10 dkg krušnih mrvica
-  sok od jednog limuna
-  10 dkg maslaca
- 1/2 l vrhnja za kuhanje
-  sol, papar i muškatni oraščić po ukusu


Priprema:

Teletinu narezati na odreske i svaki odrezak prekriti tanko narezanom slaninom pa sve zajedno lagano natući i uvaljati u mrvice.
Odreske popržiti na maslacu, maknuti s vatre, staviti u lonac pa preliti vrhnjem za kuhanje, sokom od jednog limuna te začiniti po ukusu.

Najave

"Spirit of Imperium Romanum" u Kopačevu
Rimske legije vratiti će se ovog vikenda u Kopačevo, u spomen na...
19. Ribarski dani
19. Ribarski dani u Kopačevu održat će se u subotu, 23. i u...
Drugo izdanje Baranjskog Ferivi polumaratona u PP Kopački rit
Pred nama je i "2. Baranjski Ferivi polumaraton" koji će se...

Radio Baranja d.o.o za radijsku djelatnost Trg Slobode 32/3  HR 31300 Beli Manastir MB: 01111094 OIB:49062762331 Trgovački Sud u Osijeku MBS:030000354  Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti * Poslovni račun PBZ: 2340009-1100121402   IBAN: HR4123400091100121402 * Uprava društva: Zlata Maršić