Nadjeveni svinjski odrezak

Sastojci:

800 g svinjskog mesa za odreske
3 palačinke
3 hrenovke
3 žlice kuhanog graška
1 žlica Biljete
sol Revita
papar Revita
ulje za pečenje

Priprema:
Meso pravilno razrežite u veliki odrezak veličine cca 20 x 30 cm, istucite ga batom za meso, pospite Biljetom i paprom. Svaku hrenovku omotajte palačinkom i složite odrezak. Između omotanih hrenovki stavite grašak pa sve zajedno čvrsto savijte, posolite, omotajte koncem pa pecite oko 3/4 sata na temperaturi 180-200 stupnjeva C tj. dok se meso ne zarumeni i ne omekša. Tijekom pečenja prelijevajte meso sokom od pečenja i podlijevajte vodom.
Pečeno meso oprezno narežite na ploške i poslužite uz pečeni krumpir i salatu po želji.
Da bi odrezak lakše narezali poslije pečenja ga malo ohladite.