Sastojci
4 pureća odreska, 50 dag Revita šampinjona, 25 dag bukovača, 250 g lisnatog tijesta, 4 češnja češnjaka, Revita peršinov list, sol, papar, 1 jaje, 1 žlica maslaca, malo Revita mlijeka, 1 žuta paprika, 2 crvene paprike, 3 male tikvice, limenka kukuruza Revita, 1 mali luk, maslinovog ulja, prstohvat majčine dušice, 1 žlica Revita senfa, 1,5 dl bijelog vina Revita , 3 dl Revita vrhnja za kuhanje
Priprema
Na maslacu pirjamo sitno nasjeckan češnjak i na kockice narezane gljive, dok tekućina ne ishlapi. Posolimo i popaprimo i na kraju dodamo sitno nasjeckan peršin te stavimo da se nadjev hladi. Pureće odreske istučemo batom za meso i posolimo s obje strane. Cijeli odrezak tanko premažemo ohlađenim nadjevom od gljiva i zarolamo. (Malo nadjeva od gljiva ostavimo za umak.) Lisnato tijesto tanko razvaljamo, izrežemo na kvadrate veličine 20×30 cm, na svaki stavimo pureće roladice, sve zamotamo kao sarmu i stavimo u posudu za pečenje koju smo prekrili papirom za pečenje. Lisnate paketiće premažemo razmućenim jajetom i stavimo peći na 200°C oko 30 min. Za to vrijeme, na kockice narezane paprike, tikvice i luk propirjamo na maslinovom ulju, posolimo, popaprimo i začinimo majčinom dušicom. Nakon 10-ak minuta, dodamo kukuruz i propirjamo još 5 min. U tavu, u kojoj smo pripremali gljive, ostatku gljiva dodamo bijelo vino i senf, te kuhamo na laganoj vatri, povremeno miješajući, dok tekućina ne ishlapi. Dodamo vrhnje za kuhanje, sol i papar te, kad umak zakuha, maknemo s vatre. Uz lisnate paketiće poslužimo pirjano povrće i umak.