Druga faza projekta “Pomoć nadohvat ruke” – Kneževi Vinogradi

Prije godinu dana Udruga žena Izvor Kneževi Vinogradi UŽI je u suradnji s Općinom Kneževi Vinogradi pokrenula hvalevrijedan projekt “Pomoć nadohvat ruke” koji je usmjeren starijim osobama i teško bolesnim odraslim osobama, a odnosi se na uvođenje usluge TELECARE (omogućuje pružanje skrbi i nadzora korisnicima na daljinu, koristeći tehnologiju komunikacijskih sredstava).

U prvoj fazi projekta, 10 korisnika je imalo pristup TELECARE usluzi, a u drugoj fazi projekta će se taj broj povećati za još 10 korisnika, te tako još većem broju sugrađana omogućiti kvalitetniji i prije svega sigurniji život. Također, proširuje se i suradnja s liječnicima i drugim pružateljima usluga kako bi se osigurala integriranu skrb za korisnike te se putem projekta promoviraju zdraviji stilovi života u kombinaciji s aktivnostima drugim programima koji se provode.

Udruga žena Izvor poziva da iskoristite usluge TELECARE-a, najnovijeg rješenja za brigu o zdravlju i dobrobiti, koji je dizajniran kako bi pružio sigurnost i podršku u svakom trenutku. Usluge TELECARE-a su dostupne 24/7, omogućavajući vam da dobijete pomoć kada vam je najpotrebnija.

Stoga, ukoliko vam je potrebna navedena usluga ili znate nekoga kome je potrebna, javite se Udruzi pozivom na brojeve telefona: 031 730 182, e-mailom: udruga.zena.izvor@gmail.com ili dolaskom u prostorije Udruge na adresi: Glavna 78 u Kneževim Vinogradima (radnim danom od 8 do 14 sati).

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike iz Poziva za prijavu trogodišnjih programa organizacija civilnog društva pod nazivom „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.”

Facebook: Kneževi Vinogradi info