Humanitarna akcija – Čobanijada za Petra uz tamburaše

U organizaciji Lovačkog društva „Šljuka“ Valpovo, Turističke zajednice Grada Valpova, Grada Valpova te uz potporu brojnih sponzora, organizira se „ČOBANIJADA ZA PETRA“.

Petar Vanek boluje od teške bolesti i nalazi se u Zagrebu na liječenju. Njegovim roditeljima je potrebna financijska pomoć za njegovo liječenje te njihov boravak uz teško bolesnog Petra.

Povodom njihove teške situacije u kojoj se nalaze, 5. listopada 2024. godine s početkom u 14:00 sati organizira se kuhanje čobanca na Lovačkoj kući „Hrastik“ (poznatije kao „Lugara“), Valpovačke toplice 17, 31550 Valpovo.

Za kuhanje čobanca mogu se prijaviti samo PRAVNE osobe (udruge, ustanove, tvrtke) s područja Valpovštine, a prijave traju do nedjelje, 29. rujna 2024. godine. Kotizacija po kotliću iznosi 100,00 EUR uz napomenu kako Čobanijada nije natjecateljskog karaktera.

Sva prikupljena sredstva, iznos od kotizacija, iznos od prodanih bonova za čobanac i piće, iznos od novčanih donacija koje će također biti moguće odložiti u predviđenu kutiju, se doniraju Petrovim roditeljima za njegovo daljnje liječenje i njihov boravak uz njega.

………………………………………………………………………………………………

PRIJAVE na telefon: 092/364-6370 do 29. rujna 2024. godine!

KOTIZACIJA: 100,00 € (samo gotovina) uključuje: 3,5 kg mesa, 1 stol + 2 klupe, kruh, tanjure i pribor za jelo!

*Napomena: Kuhanje na plin!

PONUDA ZA POSJETITELJE: Čobanac iz 750-litrenog kotlića po povoljnoj cijeni!

PROGRAM:

14:00 sati: Okupljanje sudionika na Lovačkoj kući „Hrastik“ Valpovo

15:00 sati: Početak kuhanja!

19:00 sati: Glazbeni program – TS LIBERO, TS ČUVARI NOĆI, TS ŠOKCI, STJEPAN JERŠEK ŠTEF!