Četvrtak, 24 Svibanj, 2018

Treće predavanje iz ciklusa- Poslovna knjižnicaTreće predavanje iz ciklusa-POSLOVNA KNJIŽNICA

Gost je Tomislav Pancirov, lifestyle poduzetnik i digitalni nomad koji će predavanje održati putem Interneta.

Stručnjak za digitalni marketing s diplomom Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Tomislav Pancirov, otišao je iz korporativnog sektora u kojemu je radio marketinške kampanje za najveće regionalne tvrtke i postao obrtnik. Otvorio je svoj Youtube kanal i put ulaska u poduzetništvo pratio kamerom. I dalje radi digitalni marketing za klijente, ali radi na svom laptopu od kud god želi. Uvjet su pristup Internetu i dobra organizacija. Postao je najpoznatiji hrvatski digitalni nomad, a u novije vrijeme i voditelj predavanja i radionica. Ovaj strastveni marketingaš predavanje će odraditi kroz YouTube video prijenos uživo i isto možete pratiti na njegovom Youtube kanalu tijekom predavanja u Gradskoj knjižnici Beli Manastir, ali i nakon, sa svog računala. A što sve još radi gospodin Pancirov možete pratiti i na njegovom osobnom blogu.

Inače, „Poslovna knjižnica“ zamišljena je kao niz predavanja čiji gosti su i poduzetnici i obrtnici, a koja zajedno s uvodnim predavanjima održanim od strane ravnateljice Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira Milice Milosavljević populariziraju poduzetništvo te srednjoškolcima i zainteresiranim građanima omogućuju uvid u svakodnevnicu poduzetnika u Hrvatskoj.

Za ovo predavanje gospodin Pancirov će obuhvatiti niz pitanja od toga koliko su mu mjesečni troškovi rada obrta, kako organizira svakodnevni rad iako nije u uredu, bi li da sad ulazi u poduzetništvo odabrao bilo koji drugi pravni oblik, te naravno što je digitalno nomadstvo i kako ono funkcionira u Hrvatskoj, a kako u ostatku svijeta. Svi koji budu pratili predavanje tijekom istoga moći će predavaču uživo postavljati pitanja.

tamburaski divani
Baner

Ostale vijesti

Alerga u službi zdravlja
Ponedjeljak, 14 Svibanj 2018
Udruga Alerga u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Grada Belog Manastira...
Od Urala do Kaspijskog mora
Ponedjeljak, 14 Svibanj 2018
Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira putopisno predavanje „Od Urala do Kaspijskog...
Vinoljubac-vinski tečaj
Petak, 11 Svibanj 2018
Vinski tečaj Vinoljubac održat će se u izletištu i kušaonici Knežev dol obitelji Kočevar u...
Biljska biciklijada
Utorak, 08 Svibanj 2018
.Savjet mladih Općine Bilje organizira prvu „Biljsku biciklijadu”  koja će se održati u subotu...

Info Box

Zanimljivosti

Visoke cijene vanilije
U protekle dvije godine cijene vanilije su snažno skočile, pa je sada ovaj sastojak skuplji čak i od srebra, piše BBC. Kilogram vanilije stoji oko 600 američkih dolara.

Radio Baranja d.o.o za radijsku djelatnost Trg Slobode 32/3  HR 31300 Beli Manastir MB: 01111094 OIB:49062762331 Trgovački Sud u Osijeku MBS:030000354  Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti * Poslovni račun PBZ: 2340009-1100121402   IBAN: HR4123400091100121402 * Uprava društva: Zlata Maršić