Ponedjeljak, 01 Lipanj, 2020

Najbolja glazba za najbolji provod u caffe baru Lania u Belom Manastiru - nagrada HDS ZAMPaPoklon-koncert za jednog hrvatskog ugostitelja u organizaciji i o trošku HDS ZAMPa dogodit će se ovoga petka, 23. veljače u caffe baru Lania u Belom Manastiru.

Taj je bar naime osvojio 2. nagradu na nedavno održanom natječaju za sve ugostitelje koji uredno podmiruju naknadu za glazbena prava u svojim lokalima. Drugi najveći broj lajkova njihove fotografije na društvenim mrežama donio im je na poklon glazbenu večer u kojoj će se za naj provod pobrinuti grupa Status iz Zagreba, poznata po izvrsnoj izvedbi različitih glazbenih žanrova.

Prvu nagradu ZAMPova natječaja „Najbolja glazba za najbolji provod“, nastup Nene Belana, osvojio je caffe bar Kostarika iz Hrvatske Kostajnice, ali taj će se koncert, po želji vlasnika bara, dogoditi tek za koji tjedan.

Ovaj petak je večer za feštu drugonagrađene Lanie, čiji voditelj Filip Vuylsteke, inače vratar NK Šparta Beli Manastir, to jedva čeka: „Glazba privlači ljude. U današnje vrijeme bez dobre glazbe nema dobrog provoda i dobre zabave, a to je posebno važno za ugostiteljski posao. Nama je ova večer već unaprijed gotovo popunjena, ali veselimo se svakom novom gostu. Sigurni smo da će kod nas u petak biti najbolji provod u Hrvatskoj!“, kaže Filip, koji je ovo glazbeno događanje već uredno prijavio u ZAMPovoj poslovnici u Osijeku, na čemu mu zahvaljujemo.  Iako se 1. javio na natječaj, nije osvojio 1. nagradu, ali voditelj bara, koji i u logu ima ideju glazbe, zadovoljan je: „Hvala vam na natječaju. Mislim da ste učinili super stvar za svoje uredne korisnike i stvarno podijelili odlične nagrade“.

HDS ZAMP, kao most između autora i glazbenika i onih koji glazbu koriste, natječajem potiče svijest o glazbi kao povoljnom a dokazano učinkovitom alatu za poboljšanje poslovanja svih ugostitelja. „Drago nam je da su nagrade osvojili upravo oni koji znaju da glazba radi za njih“, komentira glavni direktor HDS ZAMPa Nenad Marčec.

Natječaj „Najbolja glazba za najbolji provod“ organiziran je na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter prvi put tijekom prosinca 2017. godine. Sudjelovali su brojni ugostitelji iz cijele zemlje, a fotografije dobrih glazbenih provoda u njihovim lokalima uz ključne pojmove #najglazba #glazbaradizavas i #hdszamp prikupile su oko 40 tisuća lajkova. Novi natječaj planiran je za prosinac 2018. – dotad, uživajte uz glazbu.

Baner

Radio Baranja d.o.o za radijsku djelatnost Trg Slobode 32/3  HR 31300 Beli Manastir MB: 01111094 OIB:49062762331 Trgovački Sud u Osijeku MBS:030000354  Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti * Poslovni račun PBZ: 2340009-1100121402   IBAN: HR4123400091100121402 * Uprava društva: Zlata Maršić